Därför gör gott kaffe personalen gladare

Kaffe har en stor betydelse för svenskar. Att det finns gott kaffe på jobbet gör faktiskt mycket för stämningen. Kaffe har även positiva effekter på effektiviteten och motivationen. Därför är det värt att investera i gott kaffe.

Att ha gott kaffe på jobbet ska verkligen inte underskattas. Det finns många fördelar med att erbjuda personalen en god kopp kaffe. Om du är intresserad av att investera i personalen och ge dem riktigt gott kaffe ska du kolla in https://www.sweetcoffee.se/kaffemaskin-till-foretaget/ som hyr ut kaffemaskiner. De tycker att gott kaffe ska vara en ren njutning och inget annat. Du slipper dessutom krångliga avtal och långa uppsägningstider med deras kaffemaskiner, samtidigt får du riktigt gott kaffe till arbetsplatsen. Kaffe skapar faktiskt en god stämning på arbetsplatsen. Att mötas över en kopp kaffe på rasten eller förgylla ett möte med bra kaffe gör skillnad.

“Men visst finns goda belägg för att kaffe och koffein gör oss gott.” Läs mer här

Många hälsofördelar med kaffe

Forskning har även visat att det finns vissa hälsoeffekter med att dricka kaffe. Hälsofördelarna som kaffe kan ge är lägre risk för diabetes, leversjukdom, demens, olika cancerformer och hjärtsjukdom. Koffeinet i kaffe kan även göra att människor blir mer effektiva på jobbet. En god kopp kaffe kan även bidra till en förhöjd motivation. Koffeinet i kaffe stannar i kroppen många timmar. Efter 4-5 timmar har mängden koffein halverats. Det gör att människor kan hålla sig pigga och alerta en längre tid med kaffe. Att personalen är frisk och effektiv på jobbet är också en fördel.